Zahradní vozík G21 GA 125

Před časem jsem si na zahradu chtěl pořídit káry (zahradní kolečko), ale jelikož jsem neměl absolutně představu o ceně, chtěl jsem si nejprve udělat průzkum na Heuréce. Při procházení jsem náhodou narazil na zahradní vozík (G21 GA 125), který mě úplně uchvátil, jelikož hlavně potřebuji převážet poměrně těžké náklady (např. strusku, dlaždice, …). Káry jsou sice fajn, ale musíte všechno vlastně zvednou rukama (i když máte trochu páku), ale čtyřkolový vozík stačí táhnout (a v nouzi může i někdo další zatlačit) – a na to je třeba výrazně méně síly.

Zatím jsem ho použil jen párkrát, ale jsem z toho nadšený. Naložím na něj tolik jako do 3-4 koleček a není to vůbec problém odtáhnout (při plném naložení je třeba k táhnutí už nějakou tu sílu použít, ale pořád jde zvládnout).

Ač to je na propagačních fotkách rukojeť z jednoho kusu, dorazil mi vozík s rukojetí oddělitelnou (kolíkem a závlačkou), což je úplně SUPER jelikož jsem schopný jej přímo zapojit za zahradní traktor, který mé pod košem pro tyto účely patku s otvorem na kolík. Takže už se nemůžu dočkat až konečně vyvezu rodinu ven:

Napsat komentář