Jogurtovač Ariete yogurella 621

Před třemi lety mi Ježíšek nadělil strojek na těstoviny Imperia, kterým se už udělal spousty nudlí a domácích těstovin. Letos Ježíšek přinesl jogurtovač.

Jde o jogurtovač Ariete yogurella 621 (před vánoci byl v akci v Kauflandu, kde ho Ježíšek sehnal 🙂 ), který má pouze jednu velkou nádobu (lehce přes 1 litr). Jogurt jsem zatím dělal jen párkrát, ale jsem nadmíru spokojený – obsluha nemůže být jednodušší – prostě zasunete-vytáhnete  ze zásuvky.

Nejvíc mě těší, že jsem k němu našel ideální alternativní nádobu, která se dá do jogurtovače vložit – a kterou si můžu vzít třeba do práce. Takže kdyby se původní nádobě něco stalo, tak nemusím nic shánět. Jde o klasickou láhev (0.7 l) od okurek – pasuje ideálně na výšku, do šířky je o trochu menší než originální nádoba.

2 komentáře u „Jogurtovač Ariete yogurella 621“

  1. Tak už jsem na to přišel. Velkou nádobu se mi nakonec podařilo vyjmout. Musel jsem hodně zabrat, byla jakoby něčím přilepená ke dnu. Býval bych ocenil od výrobcě lepší návod včetně třeba videa, ale našel jsem (ne hned napoprvé) na webu jen jednu fotku, kde jsou vidět vyndané obě nádoby. To mě přesvědčilo, že se nemusím bát zabrat, abych tu velkou vyjmul (tahem; žádný závit ani bajonet)…

    Odpovědět
  2. S odkazem na recenzi na https://jogurtovace.heureka.cz/ariete-art-621/#recenze/?page=4 se osměluji zeptat na „velkou nádobu“. Jogurtovač mám necelý den a hned po jeho rozbalení a prostudování návodu mi není jasná jedna věc. Jogurtovač, alespoň ten můj, zahrnuje dvě nádoby, v návodu označené jako malá (F) a velká (C). Ta malá se vejde do té velké. Z návodu nepřímo vyplývá, že by mělo být možné velkou nádobu z jogurtovače vyjmout, ale nepřicházím na to jak. Podle návodu je velká nádoba určena k přípravě řeckého jogurtu a ten by se v rámci přípravy měl dávat do ledničky. Tuším, že pokud lze velkou nádobu z jogurtovače vyjmout, neplatí v dalších recenzích opakovaně kritizovaná obtížnost vyjímání malé nádoby z jogurtovače. Na vašich fotografiích vidím jenom jednu nádobu a to tuto zdánlivou záhadu ještě posiluje. Jak to podle vás je?

    Odpovědět

Napsat komentář

Exit mobile version